Direktlänk till inlägg 21 augusti 2015

Jag borde väl vara smickrad, men...

Av A.H. - 21 augusti 2015 13:51

Jag blir omgiven av en massa unga damer så fort jag låser upp min dörr för att gå ut.

De har inget annat än pennetrering och små söta barn i huvudena.

Och de flesta av dessa tjejer tycks anse att jag skall delta i det hela.

Jag skulle borsta av färgflagor och måla på nytt på huset hade jag tänkt.

Men så fort jag börjar klättra upp på stegen och som vanligt lite vingligt skall börja jobba börjar dom.

Jag menar att jag som har dålig balans ändå och måste tänka mig för så att jag inte dimper i backen.

Att delta i sådana orgier uppe på en stege är ganska farligt.

Extra farligt när man vill freda sig och viftar med armar och ben

Visst borde jag vara smickrad över deras intresse för en del av min skröppliga lekamen, men nej tack.

Inte blir det bättre om jag försöker freda mig bland buskar och högt gräs.

Då kommer en annan sort som också är intresserad av mig.

Faktiskt tycker jag att de kunde flytta till Stockholm eller annan ort med naturintresserade människor.

Jag vet att jag är ogin och snål, men jag vill ha mitt blod ifred.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se