Direktlänk till inlägg 10 juli 2015

Besvärliga fruntimmer!

Av A.H. - 10 juli 2015 20:20

Jag besväras av att jag antastas av väldigt kärvänliga fruntimmer när jag försöker lämna min bostad.

De är tämligen unga damer som bara tycks ha barn i huvudet.

De bara kastar sig över mig så fort jag sticker näsan utanför dörren.

Visst är det kul att vara sedd, att vara populär, men...

De vanliga tjejerna brukar liksom cirkla runt mig lite innan de frågar om de får slå sig ner hos mig.

Liksom mer anständigt på något vis.


Men de här, översvämningsmyggen, bara kastar sig rätt på.

Inget förspel här. Ingen liten bordsbön först.

Bara rätt på

Men så här tämligen nära nedre Dalälven får man väl finna sig i det hela

Men det känns inte så kul att börja ge sig ut i skog och mark för att plocka bär eller svamp.

Föresten skall man väl uppskatta att man är så omtyckt?

Och lite får väl jag bjuda på?

För blåbärens skull, för kantarellernas skull, för de läckra bleka taggsvamparnas skull?

 
ANNONS
 
Göran

Göran

12 juli 2015 08:27

Om man äter mycket vitlök brukar man bli mindre attraktiv för dessa vampyrer. En del brukar t.o.m gnida in huden med en skuren vitlöksklyfta. Både billigt och miljövänligt!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

A.H.

12 juli 2015 13:32

Nja, då riskerar jag att familjen kastar ut mig.
Jag äter gärna vitlök, men de övriga människorna i min omgivning ser så konstigt mordiska ut.
Sedan undrar jag om inte översvämningsmyggan bara tycker att vitlök är en spännande krydda på maten, dvs lilla jag.
Det är tydligen en rasande skillnad på skogsmyggan och översvämningsmyggan.
Jag för väl vänja mig vid att bjuda på mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se