Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

Vad händer nu då?

Av A.H. - 11 juni 2009 09:15

Så har valresultatet presenterats och kommenterats å det förfärligaste.

Överheten kryssade in fru Bildt och han Svensson.

Att de ville ha in Bildts fru var väl OK. Hon kanske är en person som vet vad hon vill och har nog ekonomi att stå emot påtryckningar från diverse grupper. 

Men Alf Svensson var väl inte nödvändig? En person som åtminstone jag tycker personifiera uttrycket "lisma". 

Hade mina barn haft honom som lärare så hade jag omedelbart krävt att de fått byta skola. Jag litar inte för en sekund på honom.

Nog kunde väl gubbmaffian hittat ett bättre alternativ än Alf Svensson?

OK att det var bra att slippa en person med så underliga idéer som kreationisten Ella Bohlin men någon förståndig person måste det väl finnas hos Krisdemokraterna?

Men det som bekymrar mig mest är att vi har systemet med att kryssa för kandidater. Valresultatet visar att den som har råd, kontakter och/eller är sk kändis kan skaffa sig politiska uppdrag på de meriterna. Snart är vi i samma sopiga läge som man har i Finnland. Och då är vi illa ute.


Det skall i alla fall bli spännande att se hur det kommer att utvecklas inom de olika partierna som följd av valresultatet.

Kanske får vi se ett nytt ledargarnityr och en något modernare samhällssyn hos Vänstern redan före nästa valrörelse?

Fru Sahlin blir man väl inte av med så lätt, men jag tror att Soc Dem skulle behöva en ny ledarklick de också.    

Har vi så lite tur så behåller Lantmannapartiet-Bondeförbundet-Centern sina fackföreningshatande ledare så kanske de hamnar under 4%-spärren.


Lite snurr kommer det att bli i alla fall framöver. Spännande!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se