Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

Det är mer än ett val till EU-parlamentet i dag.

Av A.H. - 7 juni 2009 13:46

Alla som läser denna blogg och ännu inte har varit och röstat:

Stick iväg och rösta!

Det här är framförallt en möjlighet att sända en signal till svenska politiker i Sverige om vartåt vi vill att det svenska samhället skall gå.

Vill vi ha ett samhälle som styrs av närigheten?

Vill vi ha ett samhälle där den privata snikenheten tar över skola, vård, omsorg, miljö, våra tankar och vår privata sfär?

Eller vill vi ha ett samhälle där vi bryr oss och tar hand om varandra?

Det är nu vi måste visa vad vi vill.

Som det är nu betyder pengar mer än miljö, liv och tankar. Vi anses vara det land i Europa som gått längst i privatisering av det som måste vara gemensamt.

Så gå och rösta och sänd en signal till partierna att vi vill inte rasera det vi har byggt upp tillsammans, vi vill inte att privata företag eller stat skall snoka i vårt privatliv. Vi vill vara fria i ett samhälle där vi bryr oss om varandra som människor. Inte medborgare i ett skräcksamhälle.


Så gå och rösta!

Vallokalerna stänger först klockan 21.00, så snabba dig så hinner du!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se